Lakókocsis nyaralás

Sv Filip i jakov, Dardin kemping

Zadari riviéra

A Zadari riviéra Dalmácia északi részén terül el. 

Kulturális örökségekben gazdag óváros és az új üdülő település kiváló helyszínt biztosítanak a nyaraláshoz. A riviérán és környékén számos Nemzeti park található.

Kötöttségektől mentes nyaralás ! 

Ideális nyaralás az egész család számára. Klímás lakókocsis nyaralás közvetlen a tengerparton. Megfizethető nyaralás, magyar tulajdonostól.

Horvátország lakókocsis nyaralás Sv. Filip i Jakov

A lakókocsik közvetlen tengerparti kempingben Ősfás területre vannak telepítve árnyékos helyre, közel a strandhoz és a városközponthoz.


Oldal ajánló


2019 turnusok árai a weblapon már szerepelnek foglalható a jövőévi szezon!Minőségi kutyaházak, alaptól a luxus kivitelig raktárról is 

http://ujkutyahaz.eu


Facebook oldal, kövess minket, hogy a legjobb akciókról értesülj


CSATLAKOZZ csoportunkhoz!

Naplemente

      


2018-ban is szeretettel várja vendégeinket 

Kornati hajókirándulásra a Sveti Sime kirándulóhajó!

Reggel 9-től délután 5-ig: aperitif, tízórai ( szendvics), ebéd ( grill hal, sertés steak, káposzta saláta), üdítő, ásványvíz, vörösbor. Nemzeti park belépő, 2x 1,5óra szabad program 1. Sali sós tó, 2. Katina sziget. Mindkét helyen strandolási lehetőség. 270kuna felnőtteknek, gyermekeknek a fele, 3 éves kor alatt ingyenes. A hajókirándulásra kutyus is vihető! Üzenetben nálunk előre is foglahatsz jegyet!

Elérhetőség

  
  
  


Pasman sziget-Pasman és Nevidane strandja   

Biograd-Pasman-Uguljan-Zadar komp kőrtúra

Strandok: sárga finom homokos lassan mélyülő, sziklás,kavicsos Megközelítés: Pasman szigetre komppal lehet eljutni ami Biogradból indul, vagy bérelt kishajóval amit Filip Jakovon a parton bérelhetünk. Komppal Biogradból érkezés Tkon-ba. Tkonban és és az egész szigeten találhatók homokos és kavicsos strandok is, kolostorok. Pasman strandja homokos öbölben található, az öbölből kiérve mélyebb vizekben búvárkodási lehetőség. Nevidane strandja tiszta, sárga homokos lassan mélyülő. kutya megengedett. A szigetről visszatérhetünk Tkon-ból Biogradba, vagy továbbautózhatunk Uguljan szigetre hídon, majd Preko kompkikőtőből Zadarba hajózunk. Zadar-Sv. Filip i Jakov 23km.


Sibenik város a Krka folyó torkolatában, tágas öbölben fekszik. A város a Szent Mihály erőd alatt, a hegy lankáin amfiteátrum szerűen épült ki. A magas kőházak, a szűk, kanyargó utcák, a számtalan lépcsősor, a boltíves átjárók és az egykori városfal maradványai egyedülálló, dramatikus külsőt és szoborjelleget kölcsönöznek az Adria tenger partján fekvő városnak. A várost, az öblöt a tengerrel összekötő Szent Antal bejáratánál, a késő reneszánsz kori Szent Miklós erődítmény védi.


Krka Nemzeti Park A Krka folyó a számos vízeséséről híres. A Krka Nemzeti park a természeti szépségek mellett számos kultúrtörténeti nevezetességet is kínál. Meg kell említeni a Ferences kolostort, amely a Krka által kialakított Visovac sziget közepén látható. A szigeten egy ortodox kolostor áll, csodálatos kerttel, és múzeummal.Visovac szigetet kishajóval lehet megközelíteni a parkon belül. A Krka Nemzeti Park fő látványossága a 7 vízesés, amelyek közül Skradinski buk a legnagyobb és leghíresebb. A NP-ban a kijelölt helyeken van lehetőség fürdésre is.


Kornati, Telascica Nemzeti Park Kornati szigetek mintegy száz szigetből, szigetecskéből álló, kimondhatatlan szépségű, vibráló csoda. Nyugalmat áraszt a szigetek szerkezetének „fösvény nagyszerűsége” és a türkizkék tenger. A közeli Murter sziget földművesei, állattenyésztői és halászai évszázadokon át tartó igyekezetéről napjainkban már csak a kőfalak szabályos négyzetei, az ott található kicsiny termékeny földdarab és a szegény kőházak árulkodnak. A Kornat szigetek, ez a csodálatos vad kőoázis, ahol a természeti szépségek után vágyó turista nyugodt magányra lel a mediterrán környezetben, nemzeti parkként védett terület. Érdemes megmártózni a fennrekedt sós vízű tóban is!


Sv. Filip i Jakovból, Biogradból, Zadarból.. szervezett hajókirándulással egyszerű megközelíteni a Kornati szigeteket.


Croatia Travelling © 2018 | Design:  |