Lakókocsis nyaralás

Sv Filip i jakov, Dardin kemping

Zadari riviéra

A Zadari riviéra Dalmácia északi részén terül el. 

Kulturális örökségekben gazdag óváros és az új üdülő település kiváló helyszínt biztosítanak a nyaraláshoz. A riviérán és környékén számos Nemzeti park található.

Kötöttségektől mentes nyaralás ! 

Ideális nyaralás az egész család számára. Klímás lakókocsis nyaralás közvetlen a tengerparton. Megfizethető nyaralás, magyar tulajdonostól.

Horvátország lakókocsis nyaralás Sv. Filip i Jakov

A lakókocsik közvetlen tengerparti kempingben Ősfás területre vannak telepítve árnyékos helyre, közel a strandhoz és a városközponthoz.


Oldal ajánló


2019 turnusok árai a weblapon Minőségi kutyaházak, alaptól a luxus kivitelig raktárról is 

http://ujkutyahaz.eu


Facebook oldal, kövess minket, hogy a legjobb akciókról értesülj


CSATLAKOZZ csoportunkhoz!

Naplemente

      

Általános információk


Honi fizetés a kuna, 1 kuna = 100 lipa. Külföldi valuta beváltható a bankokban, pénzváltókban, postákon, utazási irodákban..

Sv Filip i Jakovon van OTP bankautómata!

Vámrendelkezés

A Horvát köztársaság vámrendelkezés összhangban állnak a EU országainak előírásával. Külföldi valuta szabadon be- és kivihető 15.000.-kunáig. Az értékes szakmai, és technikai felszerelés a határon kell jelenteni. Az vendég kíséretben levő kutyának és macskának hivatalos állatorvos által kitöltött nemzetközi igazolvánnyal ( oltási könyv, útlevél ) kell rendelkeznie, azzal a megkötéssel, hogy az oltásnak a beutazás előtt legalább 15 nappal, de legfeljebb 6 hónappal kellet megtörténnie. Az 500 kunánál értékesebb áru vásárlása esetén, amelyet a külföldi állampolgár kivisz az országból „Porezni cek” (Tax cheque) ellenében az adót visszatérítik. Felvilágosítás: A Horvát Köztársaság vámigazgatóságnál Tel.:016102333, www.carina.hr

Hitelkártyák 

Szinte valamennyi kempingben, szállodában, kikötőben, étteremben és üzletben elfogadják az alábbiakat: American express, Diners Eurocard/mastercard Visa. 

Egészségügyi ellátás 

Külföldi turisták az orvosi ellátásért nem fizetnek, ha Horvátország és a turista ország között érvényben van az egészségügyi ellátás ingyenességről szóló egyezmény ( Horvát – Magyar egyezmény érvényben). 

Munkaszüneti és ünnepnapok: 

Június 10,22,25, 

Augusztus 05,15, 

Tűzvédelmi intézkedések: 

Ellenőrizzék, hogy mindent megtettek–e annak érdekében, hogy ne keletkezzen tűz! Ne dobjanak el égő vagy gyúlékony tárgyakat, anyagokat környezetükben! Tartsák tiszteletben a „Tüzet rakni tilos„ figyelmeztetést. 

Fontosabb telefonszámok 

Horvátország nemzetközi: +385, 

Mentők 94, 

Tűzoltók 93, 

Rendőrség 92 

Segélykérések az utakon: 987, 

mobiltelefonról +3851 987 

Időjárás jelentés és útinfo: 060 520520 

Autóval Horvátországban Okmányok 

Horvátországi beutazáshoz az autóvezetőnek rendelkeznie kell vezetői engedéllyel, forgalmi engedéllyel, valamint a jármű biztosítását igazoló okmányokkal. 

Sebességkorlátozás 

Lakott területen. 50km/óra 

Lakott területen kívül: 80km/óra 

Kizárólag járművek rendelkezésre álló utakon/autóút: 100km/óra 

Autópályán: 130km/óra


Croatia Travelling © 2018 | Design:  |