Lakókocsis nyaralás

Sv Filip i jakov, Dardin kemping

Zadari riviéra

A Zadari riviéra Dalmácia északi részén terül el. 

Kulturális örökségekben gazdag óváros és az új üdülő település kiváló helyszínt biztosítanak a nyaraláshoz. A riviérán és környékén számos Nemzeti park található.

Kötöttségektől mentes nyaralás ! 

Ideális nyaralás az egész család számára. Klímás lakókocsis nyaralás közvetlen a tengerparton. Megfizethető nyaralás, magyar tulajdonostól.

Horvátország lakókocsis nyaralás Sv. Filip i Jakov

A lakókocsik közvetlen tengerparti kempingben Ősfás területre vannak telepítve árnyékos helyre, közel a strandhoz és a városközponthoz.


Oldal ajánló


2019 turnusok árai a weblapon Minőségi kutyaházak, alaptól a luxus kivitelig raktárról is 

http://ujkutyahaz.eu


Facebook oldal, kövess minket, hogy a legjobb akciókról értesülj


CSATLAKOZZ csoportunkhoz!

Naplemente

      

  • Minden kellékkel, klímával, igényesen felszerelt kényelmes lakókocsik árnyékos fák alá telepítve közel a strandhoz és vizesblokkhoz.

  • A lakókocsikban, ventillátor, klíma, piperehelyiség tükrökkel, szekrények, polcok, ágyak továbbá paplan és párna található.

  • Teljesen felszerelt konyha :
  • Mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, fagyasztó, vízforraló, 2 lapos villanytűzhely, klíma, edények, evőeszközök, poharak, tányérok, kw főző, kenyérpirító vagy melegszendvics sütő. Konyhai kiegészítők, munkapult, asztal, seprű, lapát, szemetes, felmosószett. A konyhában minden eszköz megtalálható a főzéshez, és étkezéshez.

  • Az elősátorban ágyak, tároló polcok. Az elősátor előtt egy fedett pavilon van asztallal és székekkel, padokkal. + székek, napozóágyak, grillsütő.

Ágynemű huzatról, lepedőről a vendégnek kell gondoskodnia!
Konyhai textíliát, szemeteszsákot, mosogatószert, szivacsot a vendég hozza.

A lakókocsit távozáskor mindenki maga takarítja!

  
 
  

4+2 fős, lakókocsik      Képek

A lakókocsikban 4fő részére van fekvőhely, (2db 2személyes ágy található) + 2 főnek ágy az elősátorban ( max 6Fő részére bérelhető 2, 12 év alatti gyermek, és 4, 12 év feletti)
3+3fős lakókocsi ( 9. lakókocsi)

A lakókocsiban 1db 1 személyes ágy, 1db 2 személyes ágy van. az elősátorban 1db 1 személyes, 1db 2 személyes ágy, a konyha külön konyhasátorban van berendezve. ( maximum 6fő részére (2, 12 év alatti gyermek, és 4, 12 év feletti)
VIP nagy lakókocsik 4-es képek
                                        7-es képek

A lakókocsiban 2db 2 személyes ágy van , az elősátorban 3-4 fő részére ágy. ( max 6 fő akár felnőtt részére )
2+2fős lakókocsi 8 számú Képek

A lakókocsiban 1db franciaágy 2fő részére 180x200cm az elősátorban 1db 1személyes ágy 90x200cm és egy franciaágy 180x200cm. maximum 2 felnőtt és 2 12 év alatti gyermek részére, vagy 3, 12 év feletti részére.


Croatia Travelling © 2018 | Design:  |